Referencer

Læsejl

Altanstykker, altanforstykker, altanlæsejl, læsejl er alle betegnelser, der anvendes for at sikre læ og mere privalliv på altanen.

Altan læsejl fremstilles oftest i markisestof, men kan også fremstilles i screenstof. Screenstof er perforeret og dette gør det muligt at se gennem stofttet indefra.

Se flere detajler om markisestof under “markiseduge”.

Skinnemarkiser

Skinnemarkiser kan anvendes til afdækning af glastage over terrassen, større glaspartier i tage og med stolper i front anvendes skinnemarkiser til selvstændig terrasseoverdækning.

Skinnemarkisen kan dække op til 30 m2 f. eks. 6 mtr. bredde med 5 mtr. udfald.

Den særlige konstruktion gør dog, at markisen ikke er meget følsom over vind.

Kalechemarkiser

Kalechemarkise giver den fornødne skygge og forretningen får sin helt egen stil.

Forretningsmarkiser

Midtsjællands Markiser tager gerne rundt på hele Sjælland og viser hvad vi har i lamelgardiner, rullegardiner, markiser, persienner, solafskærmning, insektnet, markisemotor og markiseduge.

Solsafskærmning for både forretning og for gadevarer blev løst med Senator knækarmsmarkise.

Klippehulen i Ringsted ønskede en effektiv afskærmning mod solens varme, da der i forretningen bliver meget varmt. Efter montering af markise føler både kunder og personale sig meget bedre tilpas.

Din Tøjmand i Slagelse valgte en Senator markise udfra ønske om sænkning af temperatur i forretningen og mulighed for at udstille gadevarer både tørt og uden solskader. Når markiserne skygger vinduerne, får kunderne også et bedre “kig” ind i forretningen.

SuperBest, 2100 København Ø ønskede overdækning af udeareal, så grønt og frugt kunne blive præsenteret bedre og uden varerne blev beskadiget af regn og sol ligesom det skulle blive mere behageligt for kunderne at vurdere varerne inden køb.
Der har efterfølgende været meget positive reaktioner fra kunderne.

Super Brugsen Gilleleje ønskede at få overdækket deres udendørs salgsareal for frugt og grønt og løsningen blev 2 stk. terrassemarkiser med motor monteret på mur og med så stort udfald, at frugt og grønt er afdækket og dermed mere interessant for kunderne.

Terrassemarkiser

Terrassemarkise MM STIL 100 har et lavt indbygningsmål. I dette tilfælde ønskede familien ikke, at markisen blev placeret foran tagrende og det var derfor perfekt med MM STIL 100, som kunne monteres meget diskret.

Kunden ønskede en terrassemarkise for at kunne udnytte sin terrasse bedre og især længere ud på aftenen.

Terrassemarkise ved sommerhus for større udnyttelse af udearealerne.

Terrassemarkiser på lækker villa i 4180 Sorø.

Øvrige billeder:

Cafémarkiser

Café Caramel i Slagelse ønskede overdækning ved udeservering og sænkning af temperatur i de indendørs lokaler.
Man ønskede også at styrke profilen udadtil, derfor påtrykt navn på markisedugen og alt i en eksklusiv udgave, der styrker caféen image.

Café markiser kan anvendes mange andre steder end lige caféer. Her anvendt ved privat villa. Kundens ønske var et større overdækket areal og denne café markise dækker 24 m2, et areal det ikke var muligt at dække med andre løsninger.

Baldakin Renovering

Ejendommens facade skulle renoveres og baldakin skulle så forsynes med nye underplader, front samt beskyttelsesplader øverst, så baldakinen igen kunne fremstå pæn, velholdt og ikke mindst tæt, for beskyttelse af forretningernes gadevarer.

Pergolamarkiser

Kunden ønskede en total overdækning af terrasse på ca. 25m2. Dette blev løst med en Pergola markise type MM fra Midtsjællands Markiser.
Opgaven er udført til stor tilfredshed for kunden.

 

Vinduesmarkiser

Kunden ønskede effektiv solafskærmning for sydvendt stue, der blev løst med Omega vinduesmarkiser med motor og sol- og vindautomatik.

Kunden ønskede at mindske varmen fra solindfald i lejlighederne og der var derfor naturligt at montere vinduesmarkiser og screens. Alle er forsynet med motor og styret automatisk efter sol og vind samt tid.

Dobbelt markiser